۹ گام موفقیت در بازار فارکس

خواندن این مطلب

5 دقیقه

زمان میبرد!

دوره رایگان ۹ گام موفقیت در بازار فارکس با تدریس احمد طلایی

۹ گام موفقیت در بازار فارکس

به دنبال بروکر مناسب کاربران داخل کشور هستید؟
برورکر fx24 یکی بهترین انتخاب‌هاست!

گام ۱: کنترل هیجانات در ابتدای مسیر

یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که شما هنگام وارد شدن به بازار فارکس باید در نظر داشته باشید، کنترل هیجان در ابتدای مسیر ورود به بازار فارکس است. چرا که ممکن است شما در ابتدای کار درصد‌های بالایی را ببینید و با کمی سود، شروع به رویا پردازی کنید و یک زندگی پر از رفاه و ثروت برای خودتان تصور کنید. البته که این رویا پردازی آنچنان دور از دسترس نیست. اما شما باید بدانید که سودهای ناگهانی همیشگی نیستند و باید با کسب تجربه، با نگاهی باز برای خود چشم اندازها و اهدافی را مشخص کنید که می‌توانید با توجه به شرایط بازار به آن برسید.

برای تبدیل شدن به یک معامله‌گر حرفه‌ای باید با توجه به سطح دانش، میزان ریسک پذیری و توانی که برای کسب درآمد از این بازار دارید اهداف واضح و مشخصی را تعیین کنید.

گام ۲: قمار کردن، یک کار اشتباه / ریسک بیش از اندازه ممنوع

فارکس، قمار نیست. اشتباهی که خیلی‌ها در ابتدای ورود به بازار فارکس انجام می‌دهند و فکر می‌کنند هرچقدر توان ریسک بیشتری داشته باشند احتمال درآمد بیشتری را نیز خواهند داشت. افراد تازه‌کار و نیمه حرفه‌ای ممکن است شرایط بازار را جوری ببینند که انگار فارکس، یک فضای برد و باخت است. اما در اصل اینطوری نیست. معامله‌گران حرفه‌ای به بازار به نحوی نگاه می‌کنند که با توجه به شرایط  اگر هم ضرر کرده‌اند جلوی آن را گرفته‌اند و آن را به میزان مشخصی محدود کرده‌اند. باید توجه کنید اگر هم در بازار ضرر کردید، اقدامات قمارگونه انجام ندهید چرا که می‌تواند ضرر شما را بسیار بیشتر کند.

  معاملات کری ترید

اگر شما هم تا به امروز از این رفتارها هنگام مواجه شدن با ضرر  داشته‌اید خوشحال می‌شیم در بخش کامنت برای ما توضیح دهید و دیگران را نیز از این اشتباه آگاه کنید.

گام ۳: روبرو شدن با یک موقعیت معاملاتی جدید

آیا برای شما هم پیش آمده که نرم‌افزار معاملات خود را در گوشی باز کرده باشید و متوجه یک فرصت معاملاتی جدید شده باشید و همان لحظه وارد معامله شده باشید؟

یک معامله‌گر حرفه‌ای به هیچ عنوان همچین کاری نمی‌کند. چرا که شما باید از قبل تمامی اطلاعات لازم برای ورود به یک معامله را کسب کرده باشید و بعد وارد آن شوید. شما باید از قبل از ورود به معامله پیش‌نیازهای ورود به معامله را درآورده و بعد وارد آن شوید. چرا که این بازار سطوح کاملا معتبری دارد که میتوان به آنها استناد کرد.

اگر میخواهید در بازار فارکس برنده شوید باید بدانید که هرچه اطلاعات بیشتری نسبت به معاملات خود داشته باشید، عامل احساسات را کمتر لحاظ می‌کنید و معاملات بهتر و منطقی‌تری خواهید داشت.

گام ۴: تغییر استراتژی برنده

یک معامله‌گر حرفه‌ای استراتژی برنده خودش رو تغییر نمیده. استفاده از استراتژی‌های گوناگون برای معاملات نمیتونه شما رو به اون اهدافی که برای خودتون تعیین کردید برسونه. به همین دلیل باید اصول طراحی استراتژی رو بدونید و مطابق اون یک استراتژی موفق رو برای خودتون طراحی کنید.

پس از طراحی استراتژی ورود شما باید تمامی فرصت‌های معاملاتی خودتون رو با یک استراتژی بسنجید و سپس تصمیم بگیرید به آن معامله ورود کنید و یا خیر.

  حجم معاملات روزانه در فارکس چقدر است؟

این موضوع باعث میشه که شما مطابق یک چهارچوب مشخص معاملات خودتون رو انجام بدید. هرچند در بازار فارکس، فرصت‌های درآمدزایی زیادی وجود داره اما مهم، موفقیت در این بازار است.

گام ۵: یک معامله‌گر حرفه‌ای چه‌کارهایی می‌کنه؟

یکی از کارهایی که معامله‌گران حرفه‌ای در بازار فارکس انجام می‌دهند ثبت معاملات انجام شده و مرور آنهاست. چرا که اینکار به شما فرصت بدست آوردن یک استراتژی برنده را می‌دهد و همچنین میتوان متوجه شد که در کجاها چه انتخاباتی را انجام داده‌اید که منجر به سود بیشتر شده است.

این کار باعث می‌شود که دید بهتری نسبت به معاملات خود داشته باشید. هرچند در ابتدای کار ممکن است ثبت این معاملات کار بیهوده‌ای به نظر برسد اما برای تبدیل شدن به یک عادت باید آن را انجام دهید تا در روزهای بهتری بتوانید تصمیم‌های پولساز بگیرید.

با چک کردن این معاملات ثبت شده در روزهای تعطیل بازار میتوانید به نقاط قوت و ضعف خود پی ببرید و اگر نیاز به تغییری در استراتژی شما وجود دارد آن را انجام دهید.

گام ۶: یک روال مشخص برای ترید داشته باشید

اگر میخواهید یک معامله‌گر حرفه‌ای در بازار فارکس باشید باید برای ترید کردن یک روال مشخص داشته باشید.

بحث‌هایی مثل مانیتورینگ و چک کردن بازار باید برای شما تبدیل به یک عادت شود. همین مساله کوچیک می‌تواند در زمان های حساس بسیار به شما کمک کند. چرا که بازار فارکس یک بازار بسیار سریع است و ممکن است در لحظه نیاز به تصمیم‌گیری داشته باشید. در این لحظه باید بدانید که اشتباه تصمیم نگیرید چرا که ممکن است به ضرر ختم شود. داشتن یک روال مشخص برای معامله به شما کمک میکند که در این لحظات بهتر تصمیم بگیرید.

  اندیکاتور حجم تعادلی (OBV)

گام ۷: اگر ضرر کردیم، چه کار کنیم؟

معامله‌گران حرفه‌ای خیلی ساده با ضرر کردن روبرو می‌شوند و اگر اونها رو دیده باشید در این مواقع خونسردی خودشون رو حفظ می‌کنند. اگر شما یک تازه‌وارد در بازار فارکس باشید ممکن است هنگام مواجه شدن با اولین ضررهای خودتون دست به کارهای عجیبی بزنید. ممکن است قدرت ریسک کردن را از شما بگیرد و یا دست به ریسک‌های قابل توجهی بزنید که به شدت کار خطرناکی است.

شما باید بدانید که زیان، جزئی از بازارهای مالیست و شما باید هنگام مواجه با ضرر، خیلی راحت با آن کنار بیایید و بدون در نظر گرفتن آن معاملات خود را انجام دهید و صرفا از زیان‌های خود  درس بگیرید و در معاملات آینده خود از آن استفاده کنید.

گام ۸: سطوح کلیدی بازار که باید به آن توجه کنید

به طور معمول معامله‌گران حرفه‌ای در بازار فارکس، سطوح کلیدی را برای خودشان مشخص می‌کنند تا در هنگام معاملات آنها را روی نمودار ببینند. در صورتی که اینکار انجام نشود احتمالا موقعی وارد بازار می‌شوید که شرایط مطلوبی نداشته و اینکار باعث می‌شود که بیشتر ضرر کنید.

گام ۹: در این زمان نباید معامله کنید

یکی از مواردی که معمولا کمتر در کتاب‌ها و سایر منابع به آن اشاره می‌شود این است که ممکن است زمانی، بازار با استراتژی و برنامه معاملاتی شما همخوانی نداشته باشد. در این زمان باید مراقب باشید که خارج از استراتژی و چهارچوبی که برای خود تعیین کرده‌اید معامله‌ای را انجام ندهید. باید مراقب باشید به دلیل اینکه یک فرصت وجود دارد معامله‌ای را انجام ندهید.

  ۱۰ نکته مهم معامله‌گری در فارکس؛ شروع با آگاهی در فارکس

استراتژی معاملاتی ما به عنوان یک شابلون عمل می‌کند و هر معامله‌ای که با این شابلون همخوانی نداشته باشد را نباید وارد آن شد.  

نوشته شده توسط
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

دوره‌های جدید

دوره اشتباهات معامله‌گری
رایــگان

جستجو کنید ...

ثبت نام

نام*

ایمیل

شماره موبایل*

کد تایید*

کد تایید ارسال شده به موبایل خود را وارد کنید