پندینگ اوردر چیست؟ معرفی انواع و آموزش در متاتریدر

خواندن این مطلب

9 دقیقه

زمان میبرد!

پندینگ اوردر فارکس

به دنبال بروکر مناسب کاربران داخل کشور هستید؟
برورکر fx24 یکی بهترین انتخاب‌هاست!

برای معامله گران فارکس بسیار اتفاق می‌افتد که ساعات زیادی را بنشینند و بازار فارکس را رصد کنند و منتظر شرایط مطلوب برای معامله باشند. در چنین شرایطی، همه آنها نمی‌توانند در مورد خرید یا فروش یک دارایی تصمیم درستی بگیرند. راه‌های زیادی وجود دارد که معامله گران با استفاده از آن می‌توانند بدون اینکه معاملات سودآور را از دست دهند در وقت خود صرفه جویی کنند و زمان انتظار خود را کاهش دهند. در این مقاله معرفی کاملی درباره این که پندینگ اوردر چیست و چه کاربردی در بازار فارکس دارد می‌پردازیم.

پندینگ اوردر در فارکس چیست؟

پندینگ اوردر در فارکس چیست

در معاملات فارکس، معامله گران با استفاده از دستور پندینگ اوردر (pending order) می‌توانند برای خرید یا فروش یک ارز در زمانی که قیمت ارز مورد نظر بالاتر یا کمتر از مقدار معینی است برنامه ریزی کنند. به عنوان مثال، اگر جفت ارز USD/CAD را معامله می‌کنید و می‌خواهید که پوزیشن خود را در زمانی که قیمت ارز به 1.2899  رسید ببندید، می‌توانید محدودیت فروش را روی سفارش خود قرار دهید.

پندینگ اوردر برای شما آزادی عمل زیادی را به ارمغان می‌آورند و فرآیند معامله کردن را برای شما مدیریت پذیرتر و راحت‌تر می‌کند و معامله گران نیازی ندارند تا ساعت‌ها در برابر رایانه بنشینند و منتظر رسیدن دارایی به قیمت مورد نظر باشند. همچنین، در برخی از مواقع ممکن است شاهد این باشید که نوسانات بسیار زیاد است یا حرکت بازار خیلی ملایم است. بنابراین، موفقیت شما به نوع ارزی که معامله می‌کنید و زمانی که در بازار فارکس شرکت می‌کنید بستگی دارد.

 

 

بیشتر بخوانید:

 

 

انواع پندینگ اوردر چیست؟

در ادامه به انواع پندینگ اوردر اشاره خواهیم کرد، علاوه بر موارد اشاره شده در اینجا، معامله گران باید ساده‌ترین پندینگ اوردر مانند سفارش‌های سیو سود و استاپ لاس را نیز در نظر داشته باشند.

Pending Buy Stop

یک نوع سفارش پندینگ برای خرید یک جفت ارز در سطحی است که بالاتر از قیمت فعلی باشد. به عنوان مثال، USD/JPY در حال حاضر با 92.46 معامله می‌شود. اگر شما پیش بینی شما این احتمال را می‌دهد که جفت ارز تا 92.55 نیز بالا می‌رود و یک روند صعودی ایجاد می‌شود و می‌خواهید یک پوزیشن خرید در 92.55 داشته باشید، باید از دستور Pending Buy Stop استفاده کنید. با استفاده از Pending Buy Stop همواره با قیمتی بدتر از قیمتی که در هنگام سفارش تنظیم کرده بودید وارد معامله می‌شوید.

  تحلیل هفتگی فارکس

Pending Buy Limit

اگر می‌خواهید یک جفت ارز را در سطحی پایین‌تر از قیمت فعلی خریداری کنید باید از Pending Buy Limit استفاده کنید. به عنوان مثال، قیمت فعلی EUR/USD، 1.2378 معامله می‌شود. اگر شما این احتمال را می‌دهید که قیمت جفت ارز شما تا 1.2300 کاهش می یابد و سپس سیر صعودی خواهد داشت در آن صورت شما می‌توانید از روش pending buy limit استفاده کنید. اگر قصد دارید تا یک سفارش خرید به طور خودکار در پوزیشن 1.2300 برای شما راه اندازی شود، باید از Pending Buy Limit استفاده کنید.  در کل، یک Pending Buy Limit به شما این اجازه را می‌دهد تا با نرخی بهتر از آنچه که در حال حاضر وجود دارد وارد معامله شوید.

Pending Sell Stop

 Pending Sell Stop نوعی سفارش است که برای فروش یک جفت ارز در سطحی پایین تر از قیمت فعلی استفاده می‌شود. به عنوان مثال، جفت ارز EUR/JPY با قیمت 114.28 معامله می‌شود و شما پیش بینی می‌کنید که قیمت این جفت ارز به 113.40 کاهش می‌یابد و یک بازار نزولی قوی را ایجاد می‌کند. اگر قصد دارید در یک پوزیشن کوتاه به طور خودکار برای خود در موقعیت 113.40 باز کنید، باید از دستور Pending Sell Stop استفاده کنید. در کل، دستور Pending Sell Stop به این معنا است که شما حاضرید با قیمتی بدتر از موقعیت فعلی جفت ارز خود را بفروشید.

Pending Sell Limit

در هنگامی ‌که قصد دارید یک جفت ارز را با قیمتی بالاتر از قیمت فعلی بفروشید باید از دستور Pending Sell Limit استفاده کنید. به عنوان مثال، قیمت جفت ارز GBP/USD برابر با 1.4531 معامله می‌شود و شما معتقد هستید که قیمت جفت ارز به 1.4700 برسد مطمئناً قیمت پس از آن کاهش می‌یابد. اگر می‌خواهید تا کارگزار شما یک موقعیت فروش را در 1.4700 باز کند باید از دستور Pending Sell Limit استفاده کنید. دستور Pending Sell Limit به شما این امکان را می‌دهد تا معامله را با نرخی مطلوب‌تر از پیشنهادات فعلی موجود در بازار انجام دهید.

  طلا در فارکس و نکاتی برای ترید بهتر

 

 

بیشتر بدانید:

 

 

علت عدم اجرای دستور پندینگ اوردر چیست؟

عدم اجرای دستور پندینگ اوردر

یک دستور پندینگ اوردر می‌تواند به دلیل ناکافی بودن اهرم یا وجوه کم حذف شود. اما دلایل دیگری نیز برای عدم اجرای دستور پندینگ اوردر وجود دارد که عبارتند از:

  1. مارجین رایگان موجود در حساب برای باز کردن پوزیشن جدید کافی نیست.
  2. قیمت دستور پندینگ اوردر نادرست بوده و مطابق با استانداردها اجرای دستور پندینگ اوردر نیست.
  3. در هنگام وقوع رویدادهای مالی مهم، بازار ممکن است دچار نوسان‌هایی شود و قیمت واقعی سفارش ممکن است با قیمت پندینگ اوردر متفاوت باشد.

شایان ذکر است که عدم اجرای دستورات پندینگ اوردر به موارد بالا محدود نمی‌شود و در صورت عدم اجرای پندینگ اوردر باید زمان و شرایط وقوع آن نیز بررسی شود.

مزایای استفاده از پندینگ اوردر در معاملات

  1. اتوماسیون و راحتی: یکی از مزایای کلیدی استفاده از پندینگ اوردر قابلیت خودکارسازی اجرای معاملات است. در این روش، کاربران می‌توانند قیمت ورودی و خروجی مورد نظر خود را از قبل تعیین کنند و پس از رسیدن بازار به آن سطح، سفارش به صورت خودکار اجرا می‌شود. این امر، نیاز به نظارت مداوم بر بازار را از بین می‌برد و به معامله گران اجازه می‌دهد تا بر جنبه‌های دیگر استراتژی‌های خود تمرکز کنند.
  2. درست و دقیق: سفارشات پندینگ اوردر به معامله گران اجازه می‌دهد تا در ورودی و خروجی‌های خود دقیق و درست عمل کنند. با تعیین سطوح قیمتی خاص، معامله گران می‌توانند از ورود به معاملات با قیمت‌های نامطلوب ناشی از نوسانات یا لغزش بازار جلوگیری کنند.
  3. مدیریت ریسک: دستورات پندینگ اوردر نیز نقش مهمی‌ در مدیریت ریسک دارند. معامله گران می‌توانند سطوح توقف و ضرر را همراه با پندینگ اوردر به منظور تعیین نسبت ریسک به پاداش خود تعیین کنند. این امر به معامله گران کمک می‌کند تا از زیان‌های احتمالی جلوگیری کرده و سود خود را قفل کنند.
  4. جلوگیری از انجام معاملات احساسی: احساسات اغلب جلوی قضاوت صحیح را می‌گیرد و منجر به تصمیمات تجاری می‌شود که شاید از منطق و واقعیت به دور باشد. معامله گران با استفاده از پندینگ اوردر می‌توانند احساسات را از معاملات خود حذف کنند. آنها می‌تواند سفارشات خود را براساس استراتژی‌های مورد نظر خود تنظیم کنند و به آن پایبند باشند، بدون اینکه بخواهند تحت تأثیر نوسانات کوتاه مدت بازار و یا تصمیمات تکانشی قرار بگیرند.
  تقاطع طلایی و تقاطع مرگ در بازارهای مالی چیست؟

 

 

بیشتر بخوانید:

 

 

معایب استفاده از پندینگ اوردر در معاملات

معایب استفاده از پندینگ اوردر در معاملات

  1. نوسانات بازار: بازار فارکس دارای نوسانات زیادی است و پندینگ اوردر نیز از این نوسانات در امان نیستند. اگر بازار فارکس تغییرات زیادی را در قیمت نهایی داشته باشد، این امکان وجود دارد که دستورات پندینگ اوردر با قیمت مورد نظر اجرا نشود که به عنوان اسلیپیج (slippage) یا لغزش شناخته می‌شود و سفارش با قیمتی متفاوت از آنچه تعیین شده است اجرا می‌شود و ممکن است منجر به ضررهای احتمالی شود.
  2. فرصت‌های معاملاتی از دست رفته: پندینگ اوردر می‌تواند منجر به از دست رفتن فرصت‌های معاملاتی شود. اگر بازار به سطح قیمت مشخص شده نرسد، سفارش انجام نمی‌شود و معامله گران ممکن است فرصت‌های دیگر بازار را از دست دهند.
  3. رویدادهای خبری غیرقابل پیش بینی: رویدادهای خبری اغلب باعث حرکات ناگهانی در بازار خواهد شد که می‌تواند پندینگ اوردر را بی فایده کند. اگر یک رویداد خبری مهم رخ دهد، بازار ممکن است نوسانات بالایی را تجربه کند و در نتیجه شکاف قیمتی که ایجاد می‌شود، می‌تواند سفارشات معلق را دور بزند. این امر، منجر به این می‌شود که معامله گر قبل از اینکه فرصتی برای واکنش داشته باشد، بازار حرکات قابل توجهی را از خود نشان دهد.
  4. پیچیدگی استراتژی‌های معاملاتی: استفاده بیش از حد از پندینگ اوردر می‌تواند منجر به ایجاد استراتژی‌های معاملاتی پیچیده‌ای شود. استفاده زیاد از پندینگ اوردر منجر به سردرگمی ‌می‌شود و تحلیل و تفسیر شرایط بازار را دشوار می‌کند.
  تئوری داو Dow theory چیست؟

 

بیشتر بدانید:

 

نحوه گذاشتن پندینگ اوردر در متاتریدر

برای تنظیم پندینگ اوردر در MT4 باید مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. برای دسترسی به پندینگ اوردر در MT4 باید به پنجره سفارش در MT4 دسترسی داشته باشید. برای این کار می‌توانید بر روی نمودار مالی مورد نظر کلیک راست کنید یا با انتخاب New Order از منوی Tools این کار را انجام دهید.
  2. برای انتخاب نوع پندینگ اوردر در پنجره سفارش، می‌توانید گزینه‌های limit یا stop را برای پندینگ اوردر مورد نظر انتخاب کنید. نوع پندینگ اوردر مناسب را می‌توانید براساس استراتژی‌های معاملاتی خود تعیین کنید.
  3. تنظیم سطوح قیمتی، سطوح قیمتی را که می‌خواهید در آن نقاط پندینگ اوردر اجرا شود را مشخص کنید. براساس سفارش limit، قیمت خرید/ فروش مورد نظر و برای سفارش stop قیمت توقف مورد نظر را وارد کنید.
  4. تنظیم تاریخ و زمان انقضا، اگر می‌خواهید تا پندینگ اوردر شما پس یک مدت زمان معلوم متوقف شود، تاریخ و زمان را تعیین کنید. این مرحله اختیاری است و در صورتی که تمایل دارید تا سفارش خود را به صورت دستی لغو کنید یا می‌خواهید سفارش تا زمان اجرا فعال بماند می‌توانید از این مرحله عبور کنید.
  5. برای انتخاب اندازه لات (Lot) و سطوح استاپ لاس/ سیو سود، در این مرحله می‌توانید اندازه لاتی که می‌خواهید معامله کنید و سطوح استاپ لاس و سیو سود خود را تعیین کنید. تعیین این پارامترها به مدیریت ریسک و به حداکثر رساندن سود بالقوه کمک می‌کند. این اطمینان را حاصل کنید که آنها با استراتژی‌های تجاری و تحمل ریسک شما سازگار هستند.
  6. تایید و قرار دادن پندینگ اوردر، تمام جزئیات را با دقت بررسی کنید و هر گونه تنظیمات لازم را انجام دهید. در صورت تایید نهایی، بر روی Place یا Buy یا Sell کلیک کنید و پندینگ اوردر خود را ارسال کنید.

کلام آخر

پندینگ اوردر قابلیت دقت، مدیریت ریسک و اتوماسیون را برای کاربران فراهم آورده است. اما کاربران باید به نوسانات بازار، فرصت‌های از دست رفته، رویدادهای خبری و پیچیده شدن استراتژی نیز آگاهی داشته باشند تا بتوانند از پندینگ اوردر به صورت عاقلانه استفاده کنند.

منابع:

نوشته شده توسط
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

دوره‌های جدید

دوره اشتباهات معامله‌گری
رایــگان

جستجو کنید ...

ثبت نام

نام*

ایمیل

شماره موبایل*

کد تایید*

کد تایید ارسال شده به موبایل خود را وارد کنید