بهترین تایم فریم معاملات فارکس برای انتخاب

خواندن این مطلب

8 دقیقه

زمان میبرد!

تایم فریم معاملات فارکس

به دنبال بروکر مناسب کاربران داخل کشور هستید؟
برورکر fx24 یکی بهترین انتخاب‌هاست!

تایم فریم یا بازه‌ی زمانی معاملاتی، یکی از اصطلاحات فارکس است که بطور مکرر توسط فعالان بازارهای مالی از جمله بازار فارکس، به کار برده می‌شود. یک معامله‌گر باید بتواند تایم‌ فریمی را برای معاملات خود انتخاب کند که بیشترین تطابق و هماهنگی را با استراتژی معاملاتی او داشته باشد؛ در واقع انتخاب تایم فریم معاملاتی مناسب، یکی از مهارت‌های کلیدی در زمینه‌ی معامله‌گری در فارکس به شمار می‌رود. «بهترین تایم فریم در فارکس کدام است؟ چرا انتخاب تایم فریم در فارکس ان‌قدر مهم است؟ چگونه می‌توانم تایم فریم مناسب خودم را انتخاب کنم؟» در این مقاله به تمامی این سوالات جواب داده‌ایم؛‌ پس تا انتها با ما همراه باشید.

تایم فریم معاملاتی چیست؟

 

تایم فریم در فارکس

تایم فریم معاملاتی فارکس به بازه‌های زمانی مشخصی گفته می‌شود که هر معامله‌گر معاملات و تحلیل‌های تکنیکال خود را بر مبنای اتفاقات رخ داده در آن بازه تنظیم می‌کند. در واقع منظور از تایم فریم، بازه‌ی زمانیِ مشخصی است که تغییرات قیمت در آن بازه رخ می‌دهد. تایم فریم معاملاتی در فارکس معمولاً بر حسب دقیقه، ساعت، روز یا هفته اندازه‌گیری می‌شود.

به این ترتیب می‌توان تایم‌ فریم‌ معاملاتی در فارکس را به سه دسته‌ی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تقسیم کرد. تایم‌ فریم‌های معمول و پرطرفدار نزد معامله‌گران فارکس، تایم‌ فریم‌های 5 دقیقه‌ای، سی دقیقه‌ای، یک ساعته و چهار ساعته هستند که بیشتر معامله‌گران ترجیح می‌دهند معاملات خود را بر مبنای آن طرح‌ریزی کنند. اما حقیقتاً بهترین تایم فریم برای معامله در فارکس کدام است؟

تایم فریم‌های معاملاتی پرطرفدار

استفاده از تایم‌فریم کوتاه‌مدت و بلندمدت

در تحلیل تکنیکال، تلاش ما این است که تحلیل حرفه‌ای را رقم بزنیم و با بهره‌گیری از چندین تایم فریم، به نتیجه‌ای مطلوب دست یابیم. گاهی‌اوقات در یک بازه‌زمانی کوتاه مدت، تحلیل سهم نتیجه خوبی را ارائه می‌کند و در نتیجه به سهم ورود می‌زنید.

با این وجود ممکن است در تایم فریم بلند مدت نمودار سهم را تحلیل کنید و نتیجه کاملا متفاوت باشد. همچنین در برخی موارد، این احتمال وجود دارد که طی 1 ساعت، معامله‌ای انجام نشود و در نتیجه هیچ داده‌ای در تایم فریم کوتاه‌مدت وجود نداشته باشد.

  ۵ مورد از کتاب‌های روانشناسی ترید که باید بخوانید

مزایای تایم‌فریم کوتاه‌مدت

  • کسب درآمد سریع: در تایم فریم کوتاه‌مدت می‌توان سرمایه‌گذاری‌های بیشتری انجام داد، به موقعیت‌های بیشتر دسترسی داشت و در هر ساعت یا هر روز، سودهای قابل‌قبولی را کسب کرد.
  • ریسک‌های کوتاه‌مدت: در تایم فریم کوتاه مدت، در بازه‌های زمانی کوتاه متحمل ریسک خواهید شد. در واقع، اگر در معامله تصمیم‌گیری‌های اشتباهی را رقم زده باشید، امکان آزادسازی سرمایه و سرمایه‌گذاری مجدد وجود دارد. 

معایب تایم‌فریم کوتاه‌مدت

  • تجربه نوسانات بازار: گاهی‌اوقات نوساناتی که در بازار مالی وجود دارد، در تایم فریم کوتاه سبب از دست دادن بخش قابل‌توجهی از سرمایه می‌شود.
  • تجربه استرس: بازارهای مالی غیر قابل پیش‌بینی هستند و همین موضوع، سطح استرس معامله‌گر را بالا می‌برد. اما در تایم فریم کوتاه مدت، میزان استرس افزایش می‌یابد.
  • وقت‌گیر بودن: برای انجام معامله در بازه‌های زمانی کوتاه باید توجه زیادی را صرف کنید، تصمیم‌هایتان را با دقت بالا بررسی کنید و زمان بیشتری را صرف این موضوع کنید.

 

 

 

 

مزایای تایم فریم بلندمدت

 

تایم فریم فارکس

  • استرس کمتر: در این تایم‌فریم، مجبور نیستید بازار را به شکل پیوسته دنبال کنید. در واقع این امکان را دارید که نسبت به اتفاقات فعلی بازار بی‌توجه باشید و تمرکزتان را روی آینده قرار دهید. در تایم‌فریم بلند مدت، لازم نیست همه چیز را به‌صورت لحظه‌ای بررسی کنید.
  • وقت آزاد بیشتر: فعالیت در تایم‌فریم بلند مدت، سبب صرفه‌جویی در زمان شده و این امکان را فراهم می‌کند که زمان‌تان را به کارهای دیگر مثل سرمایه‌گذاری‌های دیگر اختصاص دهید.
  • کارمزد کمتر: از آن‌جایی که در تایم‌فریم بلندمدت تعداد معاملات کاهش می‌یابد، تعداد کارمزدهای پرداخته شده کمتر خواهد بود. معامله‌گرهایی که در تایم‌فریم کوتاه مدت فعالیت می‌کنند، 20 تا 30 درصد کارمزد پرداخت می‌کنند اما در نقطه مقابل، کارمزد معاملات بلندمدت چیزی بین 5 تا 15 درصد است.
  چرا در فارکس باید ژورنال معاملاتی داشته باشیم؟

معایب تایم‌فریم بلندمدت

  • نیازمند دانش و تجربه: اگر می‌خواهید سرمایه‌گذاری‌های موفق در تایم‌فریم بلندمدت داشته باشید، لازم است با این حوزه به‌صورت کامل و عمیق آشنا باشید. برای سرمایه‌گذاری بلند مدت، نمی‌توان به نوسانات بازار به تنهایی اتکا کرد. در واقع لازم است ابتدا بستر مناسبی وجود داشته باشد که در آن امکان رشد دارایی وجود داشته باشید.
  • لزوم مدیریت احساسات: برای انجام معاملات بلند‌مدت، لازم است مهارت صبر را در خود تقویت کنید و روی هیجانات و تصمیم‌گیری‌های خود به‌ویژه زمان تجربه نوسانات بازار، کنترل داشته باشید.

 

 

 

 

بهترین تایم فریم برای انجام معاملات فارکس

تایم فریم

افرادی که به تازگی وارد بازار فارکس می‌شوند، اغلب از خود می‌پرسند که کدام تایم فریم برای انجام معاملات بهتر است؟

شاید هم شما از آن دسته از افرادی باشید که فکر می‌کنید انتخاب تایم‌‌فریم می‌تواند معجزه کند. یا مثلا یک تایم فریم با تایم فریم دیگر تفاوت دارد.

باید گفت که این‌ها باورهای چندان صحیحی نیست؛ از نقطه نظر بنیادی، انتخاب بهترین تایم فریم برای معامله در فارکس، وابستگی زیادی به سبک و استراتژی‌های معامله‌گر دارد و خودتان هستید که می‌توانید بهترین تایم‌فریم را برای خودتان انتخاب کنید.

اما قاعده‌ای کلی‌ای وجود دارد که از طریق آن می‌توانید تایم فریم مناسب خودتان را پیدا کنید.

قاعده به این صورت است که:

هرچه تایم‌فریم معاملاتی شما طولانی‌تر باشد، فرصت بیشتری برای تحلیل نمودار و پیش‌بینی قیمت‌ها خواهید داشت.

به همین دلیل، معامله‌گران تازه‌کار اغلب در کار با تایم‌ فریم‌های بسیار کوتاه، مانند تایم فریم 5 دقیقه‌ای موفق نخواهند بود؛ چرا که باید ظرف مدت 5 دقیقه روند لحظه‌ای و آتی را تشخیص داده و پوزیشن خود را باز کنند یا ببندند.

بطور معمول توصیه می‌شود که معامله گران تازه‌کار، فعالیت خود را با تایم‌فریم‌های بزرگتر شروع کرده و رفته‌رفته زمان آن را کاهش دهند و به تایم‌ فریم‌های پایین‌تر بیایند. در جدول زیر می‌توانید تایم‌ فریم‌های فارکس را به تفکیک دسته‌بندی‌های آن و سبک معامله‌ای که بیشترین تطابق را با تایم فریم مربوطه دارد، مشاهده نمایید.

  بهترین کتاب‌ های آموزش فارکس که باید بخوانید
دسته بندی سبک معامله روند تایم فریم زمان اقدام به معامله
بلند مدت پوزیشن تریدینگ هفتگی روزانه
میان مدت نوسان‌گیری روزانه 4 ساعته
کوتاه مدت معامله‌ی روزانه 4 ساعته ساعتی
اسکالپ (بسیار کوتاه) اسکالپینگ ساعتی 15 دقیقه‌ای
دسته بندی تایم‌فریم‌ها و سبک‌معاملاتی

معاملات اسکالپ به منظور خرید و فروش‌های متعدد در فواصل زمانی بسیار کوتاه، در جهت دستیابی به حداکثر میزان سود انجام می‌شوند و برای موفقیت در آنها، معامله‌گر به تجربه و مهارت بسیار بالایی نیاز دارد.

 

 

 

 

نحوه انتخاب تایم فریم مناسب خود !

احتمالا تا الان به این نتیجه رسیده‌اید که چیزی تحت عنوان «بهترین تایم فریم» وجود ندارد و هر تریدری باید طبق شرایط و سبک معاملاتی‌اش آن را برگزیند. در انتخاب بهترین تایم فریم در فارکس، چندین نکته دخیل‌اند: توجه به میزان سرمایه و میزان سود یا ضرر، شناخت خودتان و شخصیت معامله‌گری‌ای که دارید،‌ و در آخر آموزش صحیح و اصولی. البته تمامی مواردی که گفته شد برای زمانیست که شما اطلاعات کافی‌ای نسبت به بازار دارید. در غیر این صورت پیشنهاد می‌کنیم:

    اگر تازه‌کار هستید سعی کنید با انجام معاملات در حساب دمو و در تایم‌ فریم‌های متفاوت، بازه‌ی زمانی مناسب خود را پیدا کنید.

    حال بیایید با هم به بررسی این موارد بپردازیم.


    1_ توجه به میزان سرمایه

    از دیگر عواملی که می‌تواند در انتخاب تایم فریم شما موثر باشد، میزان سرمایه‌ی شماست. هر چه میزان سرمایه‌ی شما برای ورود به یک معامله بیشتر باشد، متعاقباً ضرر یا سود شما نیز بزرگتر خواهد بود؛ به همین دلیل اگر بخواهید در تایم‌ فریم‌های کوتاه با سرمایه‌ی بالا وارد معامله شوید، ممکن است تنها ظرف مدت چند هفته یا حتی چند روز، بخش قابل توجهی از سرمایه‌ی خود را لیکویید کنید.

      ثبت نام در فارکس چگونه انجام می‌شود؟

    از طرف دیگر اگر در تایم‌ فریم‌های بالا، مثلاً در تایم فریم روزانه یا هفتگی، بخواهید معامله‌ی خود را با سرمایه‌ای کم باز کنید، ممکن است پس از صرف ساعت‌ها وقت، باز هم سود چندانی عایدتان نشود. پس رعایت تناسب میان میزان سرمایه و تایم فریم معاملاتی، امری ضروری است.

     

     

     

     

    2_ شناخت خودتان

    عامل مهم دیگر در انتخاب بهترین تایم فریم برای معامله در فارکس، شناخت شخصیت معامله‌گری خودتان است. اگر شخصیتی هیجانی و پر جنب و جوش دارید یا در حین انجام معامله دچار استرس زیادی می‌شوید، شاید بهتر باشد از انجام معامله در تایم‌ فریم‌های کوتاه صرف نظر کنید؛ چرا که معامله در چنین تایم فریم‌هایی می‌تواند استرس زیادی را به شما تحمیل کرده و پایبندی شما به استراتژی‌هایتان را تحت تاثیر قرار دهد.

    در مجموع بهتر است به منظور فعالیت در بازار فارکس، تایم فریم معاملاتی‌ای را انتخاب کنید که بتوانید در طی آن بازه‌های زمانی، بدون فشار و استرس به تحلیل قیمت و شرایط بازار بپردازید و با شناخت موقعیت‌های مناسب، در زمان مناسب پوزیشن خود را باز کرده و در لحظه مناسب نیز از آن خارج شوید.

     

     

     

     

    3_ آموزش صحیح و اصولی

    در انتخاب بهترین تایم فریم معاملاتی در فارکس، باید عواملی مانند سبک و استراتژی معامله‌گر، میزان سرمایه، زمانی که هر معامله‌گر در روز به معاملات خود اختصاص می‌دهد، روانشناسی معامله‌گر و تجربه‌ی او را در نظر گرفت. اما پیش از هر چیز، آموزش و کسب آگاهی از تایم فریم‌های مختلف و استراتژی‌های متناسب با هر یک از آنهاست که اهمیت زیادی دارد؛ پس برای موفقیت در فارکس، دریافت آموزش صحیح و اصولی امری حیاتی است.

     

     

     

     

    کلام آخر

    بهترین تایم فریم در فارکس و انتخاب مناسب‌ترین تایم بازار فارکس برای معامله از نکات اساسی موفقیت در معامله است. ما در این مقاله به تعریف تایم فریم معاملاتی و انواع آن پرداختیم،‌ مزایا و معایب هر یک را توضیح دادیم و سپس نکاتی برای انتخاب مناسب‌ترین بازه‌ی زمانی مختص شما را شرح دادیم.

    نوشته شده توسط
    نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    دوره‌های جدید

    دوره اشتباهات معامله‌گری
    رایــگان

    جستجو کنید ...

    ثبت نام

    نام*

    ایمیل

    شماره موبایل*

    کد تایید*

    کد تایید ارسال شده به موبایل خود را وارد کنید